youtube_omslag_2.jpg

Download de toolkit nu!

Werken in de reisbranche gaat vaak gepaard met vooroordelen, zo ook van studenten en afgestudeerden. Met deze campagne doorbreken we de stigma's en geven we inzicht in de diversiteit van carrièremogelijkheden in de reisbranche.

Waarom deze campagne?

‘’Werken in de reisbranche? Daar zit geen toekomst in.’’

Eén van de typische antwoorden op deze vraag. Met deze campagne geven we studenten en afgestudeerden inzicht in de diversiteit van banen in de reisbranche en het toekomstperspectief. Hiermee proberen wij hen te enthousiasmeren voor een baan in de mooiste branche. Studenten/afgestudeerden van alle opleidingen, behalve de toeristische opleidingen, associëren de reisbranche vaak met een baan als reisbureaumedewerker of reisbegeleider. Studenten geven aan dat de branche vaak negatief in het nieuws is geweest en zij hierin daarom geen toekomst zien.

De reisbranche is echter bezig aan een inhaalslag en qua banen biedt het een grote diversiteit. Er is zelfs een groot tekort aan personeel voor kennisbanen zoals Marketing, IT, Data Science, etc. Tijd om dit stigma te doorbreken en de wereld te vertellen wat wij werkzoekende te bieden hebben!

Wat bevat de toolkit?

In deze toolkit vind je:

  • Een blog artikel met ondersteunende afbeeldingen
  • Zes video interviews met reisprofessionals in diverse functies
  • Een interactieve video
  • Kofferlabels

 

Let op!

Wil je je eigen logo toevoegen aan het campagnemateriaal? Of jouw huisstijl toevoegen? Geen probleem! Zorg er alsjeblieft wel voor dat de campagne herkenbaar blijft en het Reiswerk logo er op staat.

Een impressie van de campagne

Contact

Wil je meer informatie, is iets niet helemaal duidelijk of heb je andere vragen? Neem contact op melissa@reiswerk.nl.