youtube omslag 2

Download de toolkit!

Download de toolkit vol video's, vlogs, interviews en artikelen. Gebruik deze content in jouw communicatie en maak studenten enthousiast voor een baan in de reisbranche!

Waarom deze campagne?

De reisindustrie is zeer dynamisch en heeft de afgelopen tijd uitdagingen moeten trotseren. Een van de meest ingrijpende uitdagingen was natuurlijk de impact van COVID. Gelukkig herstelt de branche zich gestaag, en op het gebied van werkgelegenheid biedt het een opmerkelijke diversiteit. Er is zelfs een aanzienlijk tekort aan personeel voor functies op het gebied van Sales, Marketing, IT, Data Science, enzovoort.


Met de arbeidscampagne streven we ernaar om studenten en afgestudeerden inzicht te bieden in de diverse carrièremogelijkheden binnen de reissector. Ons doel is om hen te inspireren en enthousiast te maken voor een baan in deze prachtige sector. Ons onderzoek wijst uit dat studenten en afgestudeerden vaak de diverse baanmogelijkheden niet kennen. Bovendien geven ze aan dat de branche regelmatig negatief in het nieuws is geweest, wat hen weerhoud een baan te kiezen in de reisbranche. Tijd om hier samen verandering in te brengen!

Wat bevat de toolkit?

In deze toolkit vind je:

  • Een blog artikel met ondersteunende afbeeldingen
  • Zes video interviews met reisprofessionals in diverse functies
  • Een interactieve video
  • Vlogs

 

Let op!

Wil je je eigen logo toevoegen aan het campagnemateriaal? Of jouw huisstijl toevoegen? Geen probleem! Zorg er alsjeblieft wel voor dat de campagne herkenbaar blijft en het Reiswerk logo er op staat.

Een impressie van de campagne

Contact

Wil je meer informatie, is iets niet helemaal duidelijk of heb je andere vragen? Neem contact op melissa@reiswerk.nl.