blog1_toekomst(1).jpg

Over Reiswerk

Reiswerk is de initiatiefnemer van de arbeidsmarktcampagne en van de ontwikkeling van deze website.

 

Arbeidsmarktfonds voor de reisbranche

Stichting Reiswerk is het arbeidsmarktfonds voor de reisbranche. Wij zijn er voor alle medewerkers werkzaam in deze branche en voor iedereen die in de reiswereld wil werken!
Ons doel is te zorgen voor voldoende toekomstbestendige reisprofessionals. Onze activiteiten zijn gericht op het aantrekken van nieuw talent en het behoud van medewerkers voor de reisbranche. Ook informeren we over arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. Onze website www.reiswerk.nl is hét kennisplatform voor iedereen die in de reisbranche werkt of wil werken.

s-migaj-yui5vfkhuzs-unsplash.jpg

Onze missie

Arbeidsmarktfonds Reiswerk draagt bij aan een aantrekkelijke en dynamische reisbranche. Onze missie is te zorgen voor een vitale reissector met voldoende toekomstbestendige, gekwalificeerde medewerkers.

Wat doet Reiswerk precies?

Reiswerk informeert, inspireert en ondersteunt organisaties en hun medewerkers in de reisbranche door de uitvoering van projecten op het gebied van de instroom van nieuwe medewerkers en het behoud van hen. Belangrijke speerpunten zijn leren en ontwikkelen, vitaliteit, loopbaanontwikkeling, arbeidsmarktonderzoek en arbeidsvoorwaarden.

 

Lees meer over Reiswerk