blog1 toekomst(1)

Over Reiswerk

Deze website is een initiatief van Reiswerk, het arbeidsmarktfonds van de reisbranche. Lees hier wat Reiswerk precies is en wat zij doen.

 

s migaj yui5vfkhuzs unsplash

Arbeidsmarktfonds voor de reisbranche

Stichting Reiswerk is het arbeidsmarktfonds voor de reisbranche. Wij zijn er voor alle medewerkers werkzaam in deze branche en voor iedereen die in de reiswereld wil werken! Ons doel is te zorgen voor voldoende toekomstbestendige reisprofessionals. Onze activiteiten zijn gericht op het aantrekken van nieuw talent en het behoud van medewerkers voor de reisbranche. Ook informeren we over arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. Onze website www.reiswerk.nl is hét kennisplatform voor iedereen die in de reisbranche werkt of wil werken.

Waarom deze website?

De website www.baanindereiswereld.nl is ontstaan om iedereen, die zich oriënteren op de arbeidsmarkt, te inspireren voor een baan in de mooiste branche die er is; de reisbranche! Op deze website schenken we speciale aandacht aan de vele baanmogelijkheden die de branche biedt.

Wat doet Reiswerk precies?

Onze missie is duidelijk: bijdragen aan een aantrekkelijke en dynamische reisbranche. Het is onze missie te zorgen voor een vitale reissector met voldoende toekomstbestendige, gekwalificeerde medewerkers. Reiswerk informeert, inspireert en ondersteunt organisaties en hun medewerkers in de reisbranche door de uitvoering van projecten op het gebied van de instroom van nieuwe medewerkers en het behoud van hen. Belangrijke speerpunten zijn leren en ontwikkelen, vitaliteit, loopbaanontwikkeling, arbeidsmarktonderzoek en arbeidsvoorwaarden.

 

Lees meer over Reiswerk