FAQ &
Contact 

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag daar bij staat. Niet? Neem dan even contact met ons op.

bruno wolff l5 za iuuda unsplash

Veelgestelde vragen

Wekelijks krijgen we diverse vragen binnen. Hier vind je antwoord op de belangrijkste en meest gestelde vragen aan Reiswerk.

Filter

Wat is het doel van de campagne?

Met de arbeidsmarktcampagne willen we de reisbranche op de kaart zetten en hopen dat meer mensen voor een baan in deze branche kiezen. Door middel van een videocampagne willen we laten zien hoe leuk, dynamisch en veelzijdig het werken in de reisbranche is. De branche heeft een enorme diversiteit aan functies en er is voor elk talent een passende, interessante functie in de dynamische reissector met veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is er ook een veelzijdigheid in type reisbedrijven.

Wie is de initiator van de campagne?

De arbeidsmarktcampagne wordt geïntitieerd door Stichting Reiswerk. Reiswerk is het samenwerkingsverband van branchevereniging ANVR en de vakbonden FNV en CNV Vakmensen en houdt zich bezig met arbeidsmarktontwikkeling, opleiding en employability en voorlichting over arbeidsvoorwaarden en de CAO in de reisbranche. Dit alles met als doel te zorgen voor voldoende toekomstbestendige, gekwalificeerde medewerkers. Voor meer informatie zie ook Reiswerk.nl

Ik wil graag meewerken aan de campagne, bij wie kan ik me melden?

Leuk dat je wilt meewerken aan de arbeidsmarktcampagne. Voor meer aanvullende informatie, stuur ons een mailtje via info@reiswerk.nl. 

Is er campagnemateriaal beschikbaar?

Onze arbeidsmarktcampagne loopt nu een aantal weken om nóg meer mensen te enthousiasmeren voor een baan in de reisbranche kun je nu zelf actief mee campagne voeren! We hebben een toolkit ontwikkeld die je hiervoor kan gebruiken. Download hem hier!

Wil je aanvullende informatie of heb je vragen, neem contact met ons op via info@reiswerk.nl.

Voor wie is de campagne?

De campagne richt zich op studenten, van zowel toerisme als niet-toerisme opleidingen. Met name de studenten die in de laatste jaren van hun studie zitten en aan het nadenken zijn over een eerste baan. 

Geen antwoord op je vraag? 
Stuur ons een bericht