"Het leven als Retail Employee in de reisbranche"

Dit is Lisa, gedreven Retail Employee in de reisbranche! Bekijk haar vlogs en krijg een inkijkje in haar dagelijkse avonturen bij TUI Nederland. Leer meer over wat haar functie precies inhoudt en laat je inspireren door haar passie voor de reiswereld. More to come!

Lisa
Retail Employee - TUI
Video afspelen

Teamoverleg en brainstormsessie

Als Retail Employee in de reisbranche ben je niet alleen bezig met het verkopen van reizen. Zo moet je óók regelmatig een werkoverleg met het team bijwonen. Hoe staan we er voor en hoe ziet het volgende kwartaal er uit? Hoe kunnen we het klantenbestand vergroten en wat hebben we daarvoor nodig? Vragen die je samen met de manager bespreekt.

Een evenement bezoeken

Als Retail Employee houd je je niet alleen bezig met het verkopen van reizen, maar neem je ook deel aan diverse andere activiteiten. Jaarlijks worden er meerdere evenementen georganiseerd, maar dit evenement is speciaal om het boekjaar feestelijk af te sluiten en met volle motivatie het nieuwe jaar te verwelkomen. Benieuwd naar de sfeer en de hoogtepunten dit evenement? Bekijk de video!

De Masters Expo

Lisa gaat in deze vlog naar de Masters Expo, vroeger beter bekend als de Miljonairsfair. Dé expo voor de grootsten van de grootsten, en de enige premium zakenbeurs van Europa. Benieuwd naar wat Lisa haar rol hier is? Bekijk de video!

A day in the life of a Retail Employee

Hoe ziet een dag uit het leven van een retail employee in de reisbranche er uit? Lisa vertelt je precies wat zij allemaal doet in deze superleuke functie. Is de reisbranche jouw volgende bestemming op je carrière pad?

Meer medewerkers aan het woord

manon1

"Ik wil mensen blij maken. Als mijn teksten daaraan bijdragen is dat alleen maar mooi."

Manon,
Product & Marketing Medewerker - TravelHome

johnbewerkt

"Onlangs hebben we nog twee klanten aangenomen"

John Frederik,
Riksja Travel