"Het leven als Product Manager in de reisbranche"

Maak kennis met Joost, een enthousiaste Product Manager in de reiswereld! Scrol naar beneden voor zijn video's en krijg een inkijkje in zijn dagelijkse belevenissen bij SIMI Reizen. Benieuwd naar de details van zijn functie? Bekijk zijn vlogs!

Joost
Product Manager - SIMI Reizen
Video afspelen

Een nieuwe reis samenstellen

Als Product Manager binnen een reisorganisatie richt je je op een heel bijzonder 'product', of beter gezegd, een dienst. Het is geen vervelende taak om regelmatig nieuwe reizen samen te stellen die aansluiten bij de behoeften van de reizigers. Joost legt in 7 stappen uit hoe hij een nieuwe rondreis maakt. Ontdek het zelf in deze video >

Een congres in het buitenland bezoeken

Een sterk netwerk is heel belangrijk in de reisbranche, en daarom besloot Joost samen met bijna 200 andere professionals het vliegtuig te nemen naar het prachtig groene Asturië. Dit Spaanse paradijs vormde het decor voor het ANVR-congres. Als vertegenwoordiger van SIMI Reizen zag Joost dit als het perfecte moment om nieuwe connecties te leggen, bestaande relaties te versterken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Benieuwd hoe zo'n congres verloopt? Bekijk de video!

Het trainingsweekend voor reisleiders organiseren

Als Product Manager speelt Joost een belangrijke rol bij het organiseren van het trainingsweekend voor de reisleiders van SIMI Reizen. Benieuwd naar hoe de organisatie van zo'n training verloopt? In deze video neemt Joost je mee door de voorbereidingsfase en de daadwerkelijke uitvoering ervan. Bekijk de video!

A day in the life of a Product Manager

Hoe ziet een dag uit het leven van een product manager in de reisbranche er uit? Joost vertelt je precies wat hij allemaal doet in deze superleuke functie. Is de reisbranche jouw volgende bestemming op je carrière pad?

Meer medewerkers aan het woord

01boatbiketours

"We hebben een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, wat het erg leuk maakt."

Video-interview

Romy,
Kwaliteitsmanager - Boat Bike Tours

hi res 0005koenkruchten imageyes.com 4i1a0105

"Sinds ik bij Better Places werk, ben ik zelf ook veel bewuster bezig met duurzaamheid."

Blog

Lisanne,
Operations & Service - Better Places