Jij bent student, wat leuk!

De reisbranche is ontzettend divers en biedt tal van interessante mogelijkheden. Wellicht volg je een toeristische opleiding maar misschien ook niet. Het belangrijkste is dat je persoonlijkheid, enthousiasme en je vaardigheden aansluiten bij de reiswereld. 

Studeer jij en ben je misschien wel geïnteresseerd in een baan in de reisbranche? Neem dan eerst eens een kijkje op de websites van verschillende reisorganisaties. Welke organisaties spreken je aan en passen het beste bij jou als persoon? Als je dit duidelijk hebt ga je een stapje verder. Kijk eens of je meer te weten kan komen over hoe het is te werken bij deze organisaties. Misschien ken je iemand die stage loopt of werkzaam is bij een van de organisaties? Of misschien heeft een van jouw docenten nog connecties die je kan gebruiken. Vaak geeft de vacaturetekst je ook al veel informatie over de werksfeer in het bedrijf. Veel reisorganisaties maken gebruik van een speciale website waar je meer te weten kan komen over het werken bij de organisatie. Ook is het helemaal niet gek om eens contact op te nemen met de organisatie om te vragen of je eens een kijkje mag komen nemen in het bedrijf.

Moet je nog een stage lopen of een afstudeeropdracht doen? Kijk dan eens of je dit kan doen bij de afdeling van de reisorganisatie die je aanspreekt! Dit is de ideale manier om het bedrijf te leren kennen en wie weet kan je na je stage direct aan de slag in één van de veelzijdige functies.

Weet je dat je in de vacaturebank van Reiswerk zowel banen als stages kan vinden? Neem snel eens een kijkje!

Vacatures in de reiswereld
studenten